Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Garantie

Er zijn 3 soorten garantie:

.

De Aannemer geeft na oplevering standaard 12 maanden garantie. Maatstaf is het opleveringsrapport.

.

Tevens is er de wettelijke garantie. Zaken die bij de oplevering niet zichtbaar waren, vallen afhankelijk van het gebruikte materiaal onder de wettelijke garantieregeling. In de meeste gevallen is dit een termijn van 5 jaar.

.

Uitvoeringsvoorwaarden De Aannemer. Dit zijn de voorwaarden waaronder iedere Aannemer werkt. Dit betekent voor u als klant een extra zekerheid dat het werk op kwalitatief goede wijze wordt opgeleverd.  

Klik rechts in het menu op 'Voorwaarden voor meer informatie hierover.

Verzekering

Natuurlijk is elke Aannemer voor bedrijfsaansprakelijkheid verzekerd. Ook de wettelijke verplichte bedrijfsverzekeringen heeft hij afgesloten.

Geen voorrijkosten

Een Aannemer rekent geen voorrijkosten die in deze branche vaak apart op de factuur worden opgemeld. Alleen met wederzijdse goedkeuring en schriftelijk vastgelegd kan daar van afgeweken worden.,,,

Vertrouwd verbouwen

Een Aannemer is een veelzijdige vakman om in het gebied tussen de traditionele klusjesman en aannemer professioneel actief te zijn. Dat noemen wij Vertrouwd Verbouwen. Alle werkzaamheden worden onder garantie uitgevoerd.